INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Cel mai important târg internațional dedicat specialiștilor din industria alimentară

Vă invităm să vizitați cea de-a III-a ediție INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târg internațional pentru industria alimentară. Aceasta ediție se va desfășura în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, în Pavilionul B2 și pe platformele exterioare H3 și Aleea Crowne.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 este un eveniment organizat în parteneriat cu ADDOR EVENTS și se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se desfășoară INDAGRA 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non – alcoolice, dar și PACK SHOW 2019 – Expoziție pentru industria ambalajelor.

 

Program de vizitare:

30 Octombrie – 2 Noiembrie, între orele 09:00-18:00

3 Noiembrie, între orele 09:00-16:00

 

Acces

Bilet intrare adulți și studenți: 30 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/oră

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.