Cel mai important targ international dedicat
specialistilor din industria alimentara

Va invitam sa vizitati cea de-a IX-a editie INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara. Toamna aceasta se desfasoara in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018, in Pavilionul B1 precum si platformele externe  B1, C1, C2, C3.

INDAGRA FOOD este un eveniment organizat in parteneriat cu ADDOR EVENTS si se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.Editia 2017 INDAGRA FOOD & CARNEXPO s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, in aceeasi perioada cu INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei si EXPO DRINK  Targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice.Toate cele trei evenimente au reunit peste 828 de companii participante din 28 tari, pe o suprafata de peste 64.000 metri patrati si au beneficiat de 61.500 de vizitatori, atat specialisti, cat si public larg.

Program de vizitare:

31 Octombrie – 03 Noiembrie, intre orele 09:00-19:00
04 Noiembrie, intre orele 09:00-16:00

Acces

Bilet intrare adulti si studenti:
30 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.

Cost parcare: 5 lei/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.