Vizitatori

Cel mai important targ international dedicat

specialistilor din industria alimentara

Incepand cu 25 Octombrie, timp de 5 zile, ROMEXPO, INDUSTRIACARNII.RO si cele mai importante firme din industria alimentara va asteapta sa aflati noutatile si ofertele pietei numai la cea de-a II-a editie INDAGRA FOOD & CARNEXPO.

INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara si CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei, au fuzionat intr-un eveniment comun, transformandu-se, din 2015, in cea mai importanta platforma de promovare si contractare pentru companiile din domeniu.

Asocierea celor doua evenimente este un bun prilej pentru toti participantii, atat expozanti, cat si vizitatori, sa descopere laolalta o gama variata de produse din industriile agricole, respectiv, alimentara.

Retrospectiva

Prima editie INDAGRA FOOD & CARNEXPO a avut loc in perioda 28 Octombrie – 01 Noiembrie 2015, la ROMEXPO – in Pavilionul Central, in aceeasi perioada cu INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ALL PACK – Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specific, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE – Targ de produse cu specific romanesc.

Asocierea celor doua evenimente este un bun prilej pentru toti participantii, atat expozanti, cat si vizitatori, sa descopere laolalta o gama variata de produse din industriile agricole, respectiv, alimentara.

La aceasta prima editie, pe o suprafata de 10.000 mp au expus 151 de companii din tari precum Bulgaria, Republica Ceha, Franta, Germania, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, Tunisia, Turcia, Romania si Ungaria, pentru 63.000 de potentiali clienti (vizitatori specialisti si public larg).

Companii de renume din domeniu au expus la INDAGRA FOOD & CARNEXPO, iar printer acestea s-au numarat si: Multivac, Ion Mos (Emerson), Boromir, Kulinaria, Salamandra, Caroli, Agricola Bacau, Ana si Cornel, Cristim, Darimex Techno etc.

In aceeasi perioada cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017, vor avea loc alte 2 evenimente care au tematici complementare: INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Program de vizitare:
02-05 Noiembrie 2016, intre orele 10.00-18.00
06 Noiembrie 2016, intre orele 10.00-16.00

Acces

Bilet intrare adulti si studenti:
10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.