DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Participă la INDAGRA FOOD & CARNEXPO și fii parte din cel mai important târg din industria alimentară!

Târgul INDAGRA FOOD & CARNEXPO organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Addor Events se desfășoară în perioada 27-31 octombrie 2021, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO, vor avea loc INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei; PACK SHOW – Expoziție pentru industria ambalajelor.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO- un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din industria alimentară, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui:
  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea INDAGRA FOOD & CARNEXPO, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

În 2021, INDAGRA FOOD & CARNEXPO se concentrează pe Salonul de Panificație și pe Salonul de Dulciuri, fiind și noutățile târgului. Astfel, Pavilionul B2 are următoarea sectorizare: tehnologii pentru panificație, alte tehnologii pentru industria alimentară (industrializarea fructelor și legumelor, industria laptelui), produse de panificație, produse lactate, fructe și legume, produse alimentare diverse (produse din carne, dulciuri, condimente, arome, mirodenii).

Plus valoare la INDAGRA FOOD & CARNEXPO!

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente!

Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare:

1. Organizarea expoziției INDAGRA FOOD & CARNEXPO în spațiul interior, în Pavilionul B2

În cazul în care, ulterior datei de 2 august, autoritățile vor decide reintroducerea restricțiilor privind organizarea de expoziții, târguri și evenimente în spații inchise ne propunem:

2. Organizarea expoziției INDAGRA FOOD & CARNEXPO doar pe spațiul exterior:

Dacă, după data de 15 septembrie 2021, autoritățile vor interzice organizarea târgurilor, expozițiilor și evenimentelor atât în spațiu interior, cât și în spațiu exterior, ne propunem:

3. Organizarea expoziției INDAGRA FOOD & CARNEXPO doar pe platforma virtuală:

ro_RORO