DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Participă la INDAGRA FOOD & CARNEXPO și fii parte din cel mai important târg din industria alimentară!

Târgul INDAGRA FOOD & CARNEXPO organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Addor Events se desfășoară în perioada 27-31 octombrie 2021, în cadrul centrului expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO, va avea loc INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO- un nou început!

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din industria alimentară, adresându-se companiilor de profil din Romania și din străinatate, respectiv producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui:
  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
  • Prin organizarea INDAGRA FOOD & CARNEXPO, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

În 2021, INDAGRA FOOD & CARNEXPO are urmatoarea sectorizare:

  1. Salonul industriei cărnii din România (Pavilion B2):
  • tehnologie pentru industria cărnii, produse din carne (furnizori și procesatori de materii prime pentru industria cărnii), produse de panificație, lactate, fructe și legume.
  1. Salonul GastroFood (Platformele exterioare: B1, H3, Aleea Crown)
  • retaileri, comercianți, producători din industria alimentară
ro_RORO