La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021 veți găsi cele mai noi tehnologii din industria alimentară, dar și produse de cea mai bună calitate!

În 2021, INDAGRA FOOD & CARNEXPO se desfășoară în perioada 27-31 octombrie, în Centrul Expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021 este organizat într-un mod inedit, atât în Pavilionul B2 și spațiul exterior, cât și pe o platformă virtuală special creată pentru a vă facilita interacțiunea directă cu firmele expozante te oriunde v-ați afla!

Asociațiile și școlile profesionale din domeniul INDAGRA FOOD & CARNEXPO vor organiza, în special pentru publicul specialist, conferințe cu tematică actuală, dar și demonstrații, concursuri și workshopuri culinare. INDAGRA FOOD & CARNEXPO este platforma unde se îmbină latura antreprenorială cu cea profesională. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Program expozițional:

27-30 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 18:00

31 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 16:00

Bilet intrare adulți și studenți: 30 lei/zi

Acces gratuit în platforma virtuală

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail: specialist@romexpo.ro.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/oră

ro_RORO