La INDAGRA FOOD 2021 veți găsi cele mai noi tehnologii din industria alimentară, dar și produse de cea mai bună calitate!

În 2021, INDAGRA FOOD se desfășoară în perioada 27-31 octombrie, în Centrul Expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare.

INDAGRA FOOD 2021 este organizat într-un mod inedit, atât în Pavilionul B2 și spațiul exterior, cât și pe o platformă virtuală special creată pentru a vă facilita interacțiunea directă cu firmele expozante te oriunde v-ați afla!

Asociațiile și școlile profesionale din domeniul INDAGRA FOOD vor organiza, în special pentru publicul specialist, conferințe cu tematică actuală, dar și demonstrații, concursuri și workshopuri culinare. INDAGRA FOOD este platforma unde se îmbină latura antreprenorială cu cea profesională. De asemenea, expozanții vă vor aștepta în cadrul standului pentru a vă prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Program expozițional:

27-30 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 18:00

31 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 16:00

Bilet intrare adulți și studenți: 30 lei/zi

Acces gratuit în platforma virtuală

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită

Accesul grupurilor de elevi / studenți de la instituțiile de învățământ având ca profil tematica târgului / expoziției, se face exclusiv pe baza invitației de specialist. În acest scop, cadrul didactic care va însoți grupul este rugat să transmită solicitarea cu cel puțin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail: specialist@romexpo.ro.

Acces pietonal: Porțile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/oră

ro_RORO